13 Temmuz 2009 Pazartesi

Minik fertlerini Mustela ile güneşten koruyun




Bol güneşli yaz günleri geldi. Şimdi bebeklerimizi ve çocuklarımızı güneşten en doğru şekilde korunmanın yollarını arıyoruz. İşte size bir öneri; Mustela, bebeklerinizin ve çocuklarınızın hassas ciltlerini güneşten korumak için yenilikçi ve benzersiz ürünler geliştiriyor. %100 mineral ve organo-mineral filtreli olan Mustela Çocuklar için Ultra Yüksek Güneş Koruma Kremi SPF 50+ ve Mustela Bebekler için Çok Yüksek Güneş Koruma Kremi SPF 50 ile güneşin zararlı etkilerini bebeklerinizden ve çocuklarınızdan uzak tutun.

Cilt gelişimleri henüz tamamlanmamış olan bebeklerin ve güneşte fazla kalan çocukların cildi güneşten çok etkilenir. Ancak bebek ve çocukların ciltlerini yalnızca güneş yanıklarına karşı koruma yeterli değildir. Mustela güneş ürünleri hem cilt yüzeyinde hem de hücresel düzeyde olmak üzere iki seviyeli koruma sağlar. Cildin doğal savunma mekanizmasını destekler. İçerdikleri Çinko Tuzları, Aloe Vera ve E Vitamini ihtiva eden doğal bitkisel maddelerin benzersiz bileşimi sayesinde güneşe bağlı hasarları azaltır ve cildin doğal savunma sistemini güçlendirir.

Bebeklerin ve çocukların ciltlerinin güneş toleransı farklı olduğu için Mustela, ayrı ve özelleşmiş güneş ürünleri sunar. Kimyasal filtre içermeyen Mustela Güneş ürünleri %100 mineral ve organo-mineral filtre kullanılarak oluşturulan güçlü formülü sayesinde hem yüz hem de vücut için kullanılabilir. Suya ve terlemeye dayanıklı olduğu için uzun süreli koruma sağlar. Parfüm içermez.

Mustela, cilt gelişimlerini henüz tamamlamadıklarından bebekler için Çok Yüksek Güneş Koruma Kremi SPF 50'yi öneriyor. Çok Yüksek Güneş Koruma Kremi SPF 50, UVA ve UVB ışınlarına karşı etkili koruma sağlar. Aynı zamanda bebeğinizin cildini nemlendirir. Özel 75 ml'lik ambalajında olan Mustela Ultra Yüksek Güneş Koruma Kremi SPF 50+ ise güneşe doyamayan çocukların uzun süreli koruması için etkin ve güçlüdür.
Share this post

1 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0