28 Haziran 2011 Salı

Miniklerle sorunsuz bir tatilin püf noktasını keşfedin

Türkiye’nin ilk ve tek kullan-at mayo bebek bezi Huggies Little Swimmers mutlu bir tatil için anne-babaların en büyük yardımcısı olmaya devam ediyor.




Dünyanın ilk mayo bebek bezi olan HUGGIES Little Swimmers içindeki özel emici tanecikler ve suyu geçirmeyen dış yüzeyi sayesinde suya girildiğinde normal bebek bezleri gibi şişmez. Koruyucu bariyerleri ve özel emici iç yüzeyi sayesinde havuzda veya denizde meydana gelebilecek ufak kazaları önler. Özel tasarımlı 3 farklı boyu ile bebeklerin vücutlarına tam uyumlu Little Swimmers suyun içinde de maksimum rahatlık sağlar.

Biz de geçen hafta sonu Altuğ ile havuza gittik. Oğluşım çok eğlendi. kendileri suyu çok seven bir çocuk olarak, havuz onun için mükemmel eğlenme alanı oldu. Geçen sende tatile giderken kullandığımız HuggiesLittle Swimmers 'dan da çok memnun oldfuğumuz için bu senede kullandık. hatta aldığımız Huggies little Swimmers yanında huggies bezde hediyeydi. Onu da kullandık. her ikisinden de çok memenun kaldık. Tüm anne ve babala ada tavsiye ediyorum..
 
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0