4 Ocak 2012 Çarşamba

Slingin Uzmanı SlingoMom

Rengarenk kozmetik sektöründe çalışırken bir gün ‘Bebek İstiyorum’ cümlesiyle uyananirem Erdilek tüm hayatının birdenvire değiştiğini ifade ediyor. Oğlu Koray'ın dünyaya gelişiyle birlikte uzmanlık alanı sadece çocuklar olan Erdilek; bebekli hayata dair her şei araştırdıktan sonta bir süre de “Bebek nerede ve nasıl taşınmalı?” sorusuna kafa yormuş.


Bu sorunun cevabını ararken bir annenin zamanının neden çok değerli olduğunu ve her dakikasını hem kendisi hem de bebeği için en verimli ve keyifli şekilde kullanması gerektiğini de öğrendiğini söyleyen İrem Erdilek; kendi markası SLINGO'nun kuruluş aşamasında şuna ikna olmuş; “Bebek, mümkün olduğunca anneye yakın ve güvenli şekilde taşınmalı. Üstelik anne bebeğini bu şekilde tam kalbinin üzerinde taşırken günlük işlerinin bir kısmını da yapabilmeli”

Bebeğini kucağından indirmeyen, doğduğu gün sling içine koyan, onunla koyun koyuna yaşayan, sling kullanıcılarının sayısının azlığını ve sling satılmadığını fark eden İrem Erdilek, kendi markasını yaratmış: SLINGO.

Babyslingo.com sitesinde sling satışı yaparken bir de blog açayım demiş ki kişisel bir marka haline gelen SlingoMOM ortaya çıkmış. Türkiye’nin en çok okulan aile bloglarından biri olan Slingomom.com’da annelik, bebek ve çocuklara dair bilgiler ve ürün yorumları paylaşan İrem Erdilek'in kendi tasarımı olan slingler hakkında geniş bilgi de bulunabiliyor..
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0