20 Temmuz 2012 Cuma

Keşfetmenin Dayanılmaz Çekiciliği


UZAY.png

 fenerli kitaplar korsanlar içgörsel.JPG


KORSAN.pngfenerli kitaplar uzay iç görsel.JPG



Pearson Türkiye’nin, Fenerli Kitaplar Serisi’nin iki yeni kitabı “Korsanlar, Kayıp Hazine” ve “Uzay, Kayıp Gezegen”, meraklı ve öğrenmeye istekli çocuklara ve çocuğuyla kaliteli zaman geçirmek isteyen anne ve babalara, keşfetmenin dayanılmaz çekiciliğini yaşatıyor.

Kaptan Gözükara ile korsanların haritadaki yolu takip ederek kayıp hazineyi bulma çabalarının çekici resimlerle aktarıldığı “Korsanlar, Kayıp Hazine”isimli kitapta, çocuğunuz, korsanların yasak ormandan geçerek hazine sandığına ulaşması için sihirli feneriyle yol gösterecek.

“Uzay, Kayıp Gezegen” isimli kitapta da Komutan Bora ve ekibi, kayıp gezegen Dragonya’yı bulmak ve onlara Dünya’dan yardım götürmek için çıktıkları uzay macerasında, çocuğunuzun sihirli fenerine ihtiyaç duyuyor.

3-6 yaş grubuna yönelik, kalın kapağı ve iç sayfaları ile dayanıklı olan Fenerli Kitaplar serisinin bu iki yeni kitabının yapımında AB standartlarına uygun malzemeler kullanıldı ve sağlık kontrollerinden geçirildi. Her iki kitabın fiyatı da 24,50 TL.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0