26 Eylül 2012 Çarşamba

Down Sendromu Dostluk Yürüyüşü 3 Ekim 2012’de saat 15:00’te Galatasaray’da Başlayacak.



 
Down Sendromu Derneği kuruluşunun üçüncü yılında, üçüncü kez "Biz buradayız!"demek için, İstanbul Beyoğlu ve İzmir Karşıyaka’da dünyanın dört bir yanındaki organizasyonlarla eş zamanlı olarak yürüyecek.


Down Sendromu Derneği, Down Türkiye kurulalı üç yıl oluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, farkındalığı arttırmak, downluların hayattaki konumlarına dikkat çekmek ve onların da varolduğu gerçeğini unutmamak için yürüyecekler.
Biz buradayız yürüyüşü, 30 Eylül Pazar günü, Beyoğlu’nda Galatasaray Lisesi’nin yanında saat 15.00’te ve  eşzamanlı olarak İzmir Karşıyaka Çarşı’da başlayacak. Yürüyüşe sadece down sendromlu çocuk aileleri değil, kaynaşmanın, farklı olanı kabul etmenin gününü göstermek adına herkes davetli.
Bu yıl ülkemizde üçüncüsü düzenlenen DS dostluk yürüyüşleri 1995 yılından beri dünyanın değişik ülkelerinde yapılıyor. Türkiye’de başladığında birkaç yüz kişinin katılımıyla gerçekleşirken bugün basın, gönüllü ve aile desteği ile yürüyüşe katılanlar binlerce kişiye ulaştı. Geçen yıl tüm dünyada 300 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen yürüyüşlere Türkiye ‘den 1500 kişi katıldı. Bu yıl bu rakamın katlanarak büyümesini bekliyoruz.  
Sizlerin duyurularda ve o güne katılarak destek vermeniz herzaman ki gibi çok önemli
İlginize  ve desteğinize teşekkürler
Doret Habib Down Sendromu Derneği Yonetım Kurulu uyesıDernek Kurucusu ve İletişim DanışmanıT : 0212 318 90 34-0532 441 33 07
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0