6 Eylül 2012 Perşembe

PHILIPS AVENT EMZİRME GRUBU ÜRÜNLERİNDE İLGİ ÇEKİCİ KAMPANYA








Annelerin 1 numaralı tavsiyesi* Philips AVENT, ortaya koyduğu ürünler ve sunduğu çözümlerle her zaman için annelerin yanında olduğunu hissettiriyor. Güvenilirlik sertifikaları, önemli işbirlikleri ve ilgi çekici kampanyalarla Philips AVENT, önümüzdeki dönemde de annelerin tercihi olmaya devam edecek.
Philips AVENT tarafından sunulan elektronik ve manuel göğüs pompaları, göğüs pedleri, termopedler, göğüs kalkanı ve koruyucuları, göğüs ucu kremi ve göğüs ucu çıkarıcı kaşık Niplette, emzirme sürecinde anneler ve bebeklerinin en büyük yardımcıları olmayı sürdürüyor.
Philips AVENT’in, Türk Pediatri Kurumu tarafından da önerilen tüm emzirme grubu ürünlerinde 15 Eylül-30 Ekim tarihleri boyunca yüzde 25 oranında indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca kampanya çerçevesinde tekli elektronik pompa satın alan kullanıcılara, göğüs pedi hediye ediliyor.





Profesyonel özellikler, pratik kullanım
Philips AVENT manuel ve elektronik göğüs pompaları daha fazla süt sağımına yardımcı oluyor. Ürünlerde yer alan ve bebeklerin emme hareketini taklit eden benzersiz, patentli silikon masaj başlığı, süt salgılama refleksini uyararak dilediğiniz sürece emzirmenize olanak sağlıyor.
Philips AVENT pompalar; hızlı, nazik ve sessiz çalışma özelliğiyle ön plana çıkıyor. Patentli beş yapraklı masaj başlığı ile süt bezlerine denk gelerek ve bebeğin emme hareketi ile aynı etkiyi yaratarak, içe ve dışa doğru esner. Bu sayede de doğal ve hızlı boşaltım gerçekleştirir. Philips AVENT manuel göğüs pompalarının hastane tipi elektrikli pompalar kadar etkili olduğu da klinik olarak kanıtlanan veriler arasında.
Philips AVENT elektronik göğüs pompaları ise manuel pompanın tüm özelliklerinin yanı sıra elektronik hafızası ile sağma hızını ve ritmini ezberleyerek, annenin daha rahat ve endişesiz bir emzirme deneyimi yaşamasını sağlıyor. Elektronik hafıza özelliği ise annenin kişisel pompalama ritmini öğrenerek, tek bir tuş ile bu ritme devam etmesini sağlıyor. 
Süt üretimini korumak ve bebeğinizden uzaktayken bile sütünüzü kaliteli bir şekilde saklamak için ideal olan Philips AVENT göğüs pompaları, esnek ve taşınabilir tasarımıyla da kolay kullanım sağlıyor. AVENT’in birbirine uyumlu parçaları sayesinde, pompanıza takacağınız biberon emziği ile başka bir kaba süt aktarımı yapmanıza gerek kalmaz ve bu sayede tek bir damla sütünüz dahi ziyan olmaz. Yine aynı şekilde, özel kapatma diskleri sayesinde sütünüzü bu kaplarda güvenle saklayabilirsiniz.
Philips AVENT SCF310/60 manuel göğüs pompasına 142 TL’ye, Philips AVENT SCF312/60 elektronik göğüs pompasına ise 299 TL’ye sahip olabilirsiniz.
 Aralık 2011’de Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İspanya, Rusya ve Çin’de bebek bakım ürünleri ve markalarının kullanıcısı olan 36.000’den fazla kadın üzerinde yapılan TNS online memnuniyet anketi sonuçları esas alınmıştır.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0