19 Kasım 2012 Pazartesi

KOÇAK YAYINCILIK'IN SON MARKASI ANNELİK SANATI DERGİSİ TOPLANTISI..


1 (21).JPG        1 (29).JPG

  Geçen haftalardan abonesi  olduğum  hatta bir sayısında yazımın da yayınlandığı  bunun yanı sıra da Koçak yayınevinden birçok kitap sahibi olarak aldığım davete çok sevindim. Trump  Tower  AVM de bulunan Caffe Nero 'da muhteşem ikramlarıyla güzel bir toplantı oldu.

1 (23).JPG     1 (60).JPG

Koçak Yayıncılık’ın son markası olan ve  “Çocuğunuzu büyütürken yalnız değilsiniz!” sloganıyla yola çıkan Annelik Sanatı dergisi, çok güzel ve önemli bir etkinliğe imza attı.


Türkiye’nin en çok okunan anne – çocuk dergisi unvanına sahip olan Annelik Sanatı dergisi, anne blog yazarlarıyla bir araya geldi.. Annelik Sanatı dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve eğitimci Elçin Ateş Ersoy’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Pedagog Belgin Temur, televizyon, bilgisayar, internet gibi teknolojik araçların çocukların zihinsel ve sosyal gelişimleri üzerindeki etkileri konusunda bizlerle çok güzel paylaşımlarda bulundu.Deneyimli anneler olarak bizlerde katkılarda bulunduk. Benim açımdan çok yararlı bir etkinlik oldu. Oğlum Ipad ve televizyona düşkün olmamasına rağmen doğru nedir diye merak ediyordum. sorularımın cevaplarını buldum. Bu arada sohbet esnasında Altuğ'unun iştahsızlık durumunu da konuştuk. tek olmadığımı öğrendim:))
Benim de işyerinden izin alıp, diğer blogger annelerle beraber olabilmem çok hoş oldu.Pedagog Belgin Temur 'u daha öncelerden takip ettiğim için tanışmak mutluluk vericiydi.Annelik Sanatı dergisinin bir abonesi olarak dergiyi hazırlayan genel yayın yönetmeni Elçin Hanımla tanışmak çok güzeldi.

fotoğraf.JPG   fotoğraf.JPG   fotoğraf.JPG


Bu toplantı sonunda verdikleri hediyeler içinde Annelik Sanatı dergisine ve Panço'a ayrıca çok teşekkür ederim:)) Altuğ çok beğendi..
Davet eden herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim:))
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0