26 Aralık 2012 Çarşamba

LÖSEV ÜRÜNLERİ MORHİPO.COM’DA








morhipo.com’un sivil toplum kuruluşları ile sosyal duyarlılığa sahip tüketicileri buluşturan Paylaş“Tık” sayfası altında yer alan LÖSEV butiğine yeni ürünler eklendi. Butikte; Beren Saat, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Deniz Ünaldı ve Açelya Akkoyun tarafından LÖSEV için tasarlanan bez bebeklerin yanı sıra Lösev annelerinin hazırladığı bebekler, kupalar, oyuncaklar, bebek çorapları ve magnetler satışa sunuluyor. Ayrıca ünlülerin fotoğraflarından oluşan “Benim Yılım Benim Kahramanım” 2013 yılı takvimini de satın almak mümkün. Satışlardan elde edilecek gelirin tamamı LÖSEV'e bağışlanıyor.
Paylaş“Tık” sayfası ile sivil toplum kuruluşlarının yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlayan morhipo.comLÖSEV anneleri tarafından tamamen el emeği ile yapılan ürünleri satışa sunarak hastalıkla mücadele eden miniklere destek oluyor.
Lösev ürünleri ile birlikte Çağatay Ulusoy, Meryem Uzerli, Burak Özçivit gibi ünlü isimlerin lösemili çocuklarla poz verdiği “Benim Yılım Benim Kahramanım” 2013 yılı takvimi ve Beren Saat, Cemil İpekçi, Tülin Şahin, Deniz Ünaldı ve Açelya Akkoyun'un Lösev için özel olarak tasarladığı bebekler de sitede satışa sunuluyor. Morhipo.com LÖSEV butiğindeki ürünlerden satın alarak, lösemili çocukların tedavisine katkıda bulunabilirsiniz. Bu butiğin satışlarından elde edilen gelirin tamamı Lösev'e aktarılarak, lösemi hastası çocukların tedavisine katkıda bulunuluyor.

LÖSEV Hakkında
1998 senesinde “Bir çocuğun hayatından daha değerli ne olabilir ki?” sloganıyla yola çıkan LÖSEV, Türkiye’nin dört bir yanındaki lösemili çocuklara ve ailelerine ücretsiz hizmet vermek amacıyla kuruldu. Vakıf bugün 10 bin’i aşkın lösemi hastası çocuğa tamamen ücretsiz tedavi ve eğitim hizmetleri veriyor, ailelerine ise maddi yardım ve psikolojik destek sağlıyor.
Morhipo.com Hakkında
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde ürünün kullanılmamış olması durumunda bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor. morhipo.com, stoklar dahilinde İstanbul’a 24 saat, diğer şehirlerde ise 48 saat içinde teslimat sözü veriyor.
Bilgi için: Selin Eyüboğlu / 0549 760 22 22 / selin@zarakol.com.tr
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0