7 Ocak 2013 Pazartesi

4MOMS ÜRÜNLERİ MUHTEŞEM!


Yaklaşık Kasım ayında bir e-maille 4MOMS ürünleriyle tanıştım.




  
Yukarıdaki videoları izlediğimde de gerçekten tüm ürünlerine hayran oldum.Tek tuşla açılan bebek arabası, yine tek tuşla açılan bir park yata( bu tam bize göre) ve muhteşem bir ev t,ipi ana kucağı..Ben hepsine bayıldım. Sizlerle de paylaşmak istedim...


Yıllardır bebek arabalarının kasaları değişmekte; ailelere yeni renkler seçenekleri sunulmakta ve gelişen teknoloji ile daha hafif metaller ya da daha dayanıklı malzemeler kullanılmaktaydı. Ancak “4MOMS ORİGAMİ” ürünüyle gelen bu son yenilik bebek arabaları arasında devrim yaratacak nitelikte.
Kim tahmin ederdi ki bebek arabanız hareket ettikçe kendini şarj edecek. Elde ettiği enerjiyi aküsünde depolayacak. Bu enerjiyle tek düğmeye basmanızla otomatik açılıp kapanacak; hatta yürürken yolu ve etrafınızı aydınlatacak. Üstüne üstlük dilerseniz cep telefonunuzu bile şarj edebileceksiniz. Seyahat halindeyken LCD ekranı size toplam kat ettiğiniz yolu hava sıcaklığını ve o anki hızınızı gösterecek. Şaka gibi değil mi?

origami-lifesyle-2.jpg.jpg   mamaroo_sophia.jpg.jpg.jpg   RED-rgb.jpg.jpg.jpgsafety.jpg.jpg.jpg

Bir Amerikan markası olan 4MOMS’ın ORİGAMİ  ürünün ne kadar olağanüstü olduğu Amerika’da bizden önce keşfedilmiş olmalı ki; Kourtney Kardashian, Rachel Zoe, Melanie Brown, Denise Richards, Kim Zolciak, Mario Lopez ve Bethenny Frankel gibi dünya çapında en çok takip edilen ebeveynler tercihlerini çoktan yapıp bu ürünü bebeklerinin ve kendi rahatlarına çoktan sunmuşlar.
1982 yılından beri çocuk gereçleri sektöründe de faaliyet gösteren İtameks’in Türkiye distribütörlüğünü yaptığı 4MOMS markası sadece tek tuşla otomatik kapanan ORİGAMİ bebek arabası ile değil aynı zamanda ebeveynler için kurması monte etmesi en büyük çilelerden biri olan park-yatak konusunda da tek hamlede açılan ve aynı kolaylıkla kapanabilen BREEZE modeliyle bir devrim yaratıyor. Artık asla taşınamayan seyahat yatakları ya da saatlerce uğraşılsa da kapatılamayan park-yatakların devri kapanıyor.

breeze_02.jpg.jpg.jpg             Multi.jpg.jpg.jpg


Onlarca kişiden oluşan tasarım ve mühendislik ekibine sahip markanın bir diğer mucizesi ise ev tipi ana kucağında. MAMAROO modeli bir salıncak ya da titreşimli koltuktan çok öte bebeğinizi sizin gibi sararak tıpkı sizin gibi hareket ediyor. Kanguru, araba, dalga gibi toplam 5 değişik ve eşsiz hareket kabiliyeti ve arttırılmış hız seçeneklerinin yanı sıra ister üründe mevcut rahatlatıcı doğa seslerinden birini dilerseniz de akıllı telefon ya da bir müzik cihazınızı bağlayarak istediğiniz müziği bebeğinize dinletebiliyorsunuz.
Tüm bu yenilikleri daha iyi tecrübe etmek ve ayrıntılı bilgi için www.itameks.com adresini ziyaret edebilir. www.youtube.com adresinde “4MOMS Origami ile tanışın”, “Breeze” ya da “Mamaroo” şekline bir arama yapabilirsiniz. Bizi şimdiden heyecanlandıran bu üç ürünün de Aralık ayı ortalarında bebek mağazalarında yerini alması bekleniyor.


Daha fazla detay için; http://www.4moms.com/

Yukarıdaki videoları izleyerek ne kadar süper ürünler olduğunu fark edeceksiniz. Benim yeni bir bebeğim olsa ilk tercihim tüm ürünler:))


Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0