4 Kasım 2013 Pazartesi

Limon & Zeytin yetenekli çocuklarla Trump Alışveriş Merkezi’nde buluşuyor!



Çocukların çok sevdiği çizgi karakterler Limon ve Zeytin, “Yetenek Sizinkiler Çocuklar” etkinliği kapsamında Türkiye’nin yetenekli çocuklarıyla buluşuyor!
Limon ve Zeytin, yeteneklerini göstermek isteyen tüm çocukları 9-10 Kasım tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi’ne bekliyor!

Salih Memecan’ın çizip hayat verdiği, çocukların ve büyüklerin sevgilisi Limon&Zeytin çizgi karakterleri, Türkiye’nin yetenekli çocuklarını keşfe çıkıyor. Limon&Zeytin’in çocuklarla ilk buluşma noktası ise Trump Alışveriş Merkezi olacak. Ünlü çizgi karakterler 9 – 10 Kasım tarihlerinde, 12.00 – 17.00 saatleri arasında Trump Alışveriş Merkezi’nde hem çocukların canlı performanslarını izleyecek hem de kendi sahne gösterilerini sergileyecek.
Çocuklardan canlı performanslar!
‘Yetenek Sizinkiler Çocuklar’ etkinliğine katılıp yeteneklerini göstermek isteyen çocuklar, öncelikle www.yeteneksizinkiler.com web www.yeteneksizinkiler.comadresine girip videolarını paylaşacak. Videolarını paylaşan çocuklara davetiye gönderilecek ve çocuklar 9-10 Kasım’da Trump Alışveriş Merkezi’nde kendileri için hazırlanan özel sahnede canlı performanslarını sergileyecek. Canlı performanslar ayrıca www.yeteneksizinkiler.com web adresinden de yayınlanacak. Limon ve Zeytin de aynı gün çocuklarla birlikte sahnede olacak ve özel şovlarını sahneleyecek.
Sosyalleşmelerini sağlıyor
Geleceğin büyüklerinin sosyalleşmelerini sağlayan ve özgüven kazanmalarını amaçlayan “Limon&Zeytin Yetenek Sizinkiler Çocuklar” etkinliğine ait tüm detaylara www.yeteneksizinkiler.com web adresinden ulaşılabilir.

Detaylı bilgi için; www.trumpistanbul.com.tr / 0212 348 78 67
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0