20 Şubat 2014 Perşembe

Çocuklara özel tiyatrolar Trump’ta



Trump Alışveriş Merkezi bu hafta sonu çocuklara özel iki ayrı etkinlik düzenliyor. “Alice Harikalar Diyarında” isimli gösteri ile minikler büyülü bir dünyanın kapılarını aralarken, “Küçük Pandalar” ile keyifli bir maceraya atılacak… 23 – 24 Şubat tarihlerinde çocuk katında gerçekleşecek etkinlikler tüm çocuklara ücretsiz…



Trump Alışveriş Merkezi, çocuklara özel tiyatro oyunları ile bu hafta sonu miniklere keyifli bir hafta sonu yaşatacak. Yıllardır çocukların ilgiyle takip okuduğu “Alice Harikalar Diyarında” bu sefer Tiyatro oyunu olarak Trump’a geliyor. 22 Şubat Cumartesi günü saat 13:00’da çocuk katında gerçekleşecek oyun ile minikler, Alice’in büyülü dünyasına konuk olacak.

Küçük Pandalar ile macera dolu saatler
Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuklar için düzenlediği diğer etkinlik ise ‘Küçük Pandalar’… 3 küçük pandanın, yaşadıkları köyü soymaya çalışan bir hırsız ile mücadelesini anlatan bu eğlenceli tiyatro oyunu ile minikler, zaman zaman heyecanlanarak keyifli bir gösteriye dahil olacaklar. ‘Küçük Pandalar’  isimli tiyatro oyunu 23 Şubat Pazar günü saat 13:00’da çocuk katında miniklerle buluşacak.
Detaylı bilgi için; www.trumpistanbul.com.tr / 0212 348 78 67
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0