26 Mart 2014 Çarşamba

ANNE ADAYLARINA İKİNCİ EN İYİ HABER:


GAP MATERNITY KOLEKSİYONU ARTIK TÜRKİYE’DE



Sezonun en trend modellerini anneler için yorumlayan Gap, rahatlık ve fonksiyonellikten ödün vermeden şıklık kazandıran modelleriyle Maternity Koleksiyonu’nu Türkiye’ye getiriyor. Yalnızca www.gap.com.tr ‘de satışa sunulacak sınırlı sayıdaki koleksiyon şimdiden meraklılarını heyecanlandırıyor.
Bebek beklemenin heyecanı ve mutluluğu hiçbir şeye benzemez. Anne adaylarının bu mutluluğu, hamilelik süreci boyunca değişen vücut yapılarına alışırken gölgelenebilir. Hamileliğin anneler için zorlu yanlarından biri de fiziksel olarak değişirken giyim tarzlarından ödün vermektir. Gap işte tam da bu noktada annelerin yardımına koşuyor.
Bu alandaki önemli  bir boşluğu doldurması beklenen Gap Maternity Koleksiyonu tişörtten gömleğe, jean pantolondan kumaş pantolona, etek, şort ve hatta iç çamaşırına kadar tüm tarzlara hitap eden geniş bir ürün yelpazesiyle geliyor. Koleksiyon hamilelik sürecinin başından sonuna kadar rahatlıkla giyilebilecek parçalardan oluşuyor.
Pastel renklerin ve pamuklu kumaşların hakim olduğu koleksiyonda; genişleyen karın çevresini destekleyen ve saran streç kumaş panelinin yer aldığı jean pantolonlar öne çıkıyor. Sezonun en trend kesimleri olan 1969 Denim Skinny ve Bootcut seçenekleriyle koleksiyonda yerini alan jeanler, anne adaylarını sevindirecek. Doğum sonrası emzirme döneminde annelere kolaylık sağlayacak emzirme bluzleri ise koleksiyonun bir başka vazgeçilmezi olacak. Özellikle çalışan anne adaylarının hayatını kolaylaştıracak olan gömlekler de mavi ve beyaz renk seçenekleriyle koleksiyonda yerini alıyor.
Gap Maternity Koleksiyonu Mart ayından itibaren sadece www.gap.com.tr ‘de meraklılarının beğenisine sunulacak.

Gap’in kampanya ve yeniliklerinden haberdar olmak için website ve sosyal ağ hesaplarını takip edebilirsiniz:

http://www.gap.com.tr/
https://www.facebook.com/GapTurkiye
https://www.twitter.com/gap_turkiye
http://www.instagram.com/gapturkiye

Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0