5 Haziran 2015 Cuma

TEN 'İN PREMİUM CORSET SERİSİYLE TANIŞTIK!


İç giyim sektörünün lider markalarından TEN, korse konusundaki tabuları yıktı! Blogger annelere harika bir lansman yaptı ve #1TENbinkusurorter dedi…



Geçtiğimiz gün Les Ottoman’s Hotel’de harika bir blogger lansmanıyla, iç giyim sektörünün lider markalarından biri olan TEN’in Premium Corset serisiyle tanıştık. “Ezber bozan korse” olarak da adlandırılan TEN Premium Corset, geçmişten bugüne algımızda yerleşmiş olan korse gerçekliğini tamamen yıktı. TEN Premium Corset, vücudu mükemmel şekilde sarıp 1 beden inceltme özelliği ile yaza girdiğimiz bu dönemde kadınların gerçek anlamda kurtarıcısı olacak. Dikişsiz teknolojisi sayesinde iz belli etmeden incecik elbiselerin bile altında rahatça kullanılabilme özelliği olan bu yeni nesil korseler, bu yaz alışveriş listelerinin en başında gelecek gibi duruyor. Alttan çıtçıtlı yapısı ile konforlu bir kullanım sağlarken, en önemlisi de dantel ve tül detaylar ile zenginleştirilmiş şık ve zarif tasarımları ile de kadınlara korse kullandığını unutturuyor! Gelinliğin altına bile kolayca giyilecek modelleri mevcut olan, 1’den 5’e kadar sıkılık derecesi olan TEN korseler gerçek anlamda çığır açıyor.
Yarım asrı geçmiş deneyimiyle TEN, fonksiyonellik ve şıklığı birleştirerek geliştirdiği yeni ürünü Premium Corset ile kadınların çok önemli bir sorununa yepyeni bir çözüm geliştirmiş oldu. TEN Premium Corset, anında bir beden inceltirken estetik ve özel tasarımları ile çekici bir iç giyim özelliği de sunuyor. Siyah ve ten rengi alternatifleri olan bu özel tasarımlar, dantel işlemeli göğüs dekolteler ve tül detaylar ile zenginleşiyor. Böylelikle en şık davetlerin gecesinde kendi kendinizi harap ederek fermuarınızı açmaya çalışmak yerine, eşinize çekinmeden “fermuarımı açar mısın” diyebiliyorsunuz;) Çünkü elbisenizin altından geleneksel bir korse değil, korse özelliği ve dereceleri olan seksi bir iç giyim çıkıyor…
Lohusalıktan hemen sonra kendini yeniden seksi bir kadın olarak hissetmenin annelik kimliğinden tamamen uzaklaşmadan da mümkün olduğunu vurgulayan TEN Yönetim Kurulu Başkanı Deha Orhan, Premium Corset serisiyle bunu hissetmenin artık daha kolay olabileceğini belirtti. Deha Orhan konuşmasında, kadınların güzellikleri uğruna çektikleri sıkıntıları çok iyi anladığını ve onlara hem şık hem de fonksiyonel bir ürünü nasıl sunabileceklerini düşünürken bu ürünün ortaya çıktığını söyledi. Konuşmasını ürünlerin görmüş olduğu ilgiden çok memnun kaldıklarını belirterek sonlandırdı..


TEN’in fonksiyonellik ve şıklığı birleştirerek geliştirdiği Premium Korse serisinin blogger lansmanında, Prof. Dr. Ersin Akpınar’ın Evlilik ve Çocuk sonrası cinsellik konulu sunumuda hayli ilgi çekiciydi. Prof. Dr. Ersin Akpınar eğlenceli ve eğitici sunumuyla annelere doğumdan sonra genel olarak yeniden kazanılması bazen güç olan ‘kendini ve bedenlerini sevme’ yetisini tekrardan kazanabilmeleri için tüyolar verdi. Çocuk sonrası kadında azalan cinsel isteğin, bebeğin gelişiyle erkekte yaşanan psikolojik baskının nedenlerini açıklayan Prof. Dr. Ersin Akpınar, “Her şey, kadın ve erkeğin olayları algılayış biçimindeki farklılıktan kaynaklanıyor” dedi ve çözümleri hakkında işe yarayabilecek önemli bilgiler verdi.  
Kadınların hayatını kolaylaştıran çözümler sunan TEN’in  “Premium Corset” serisi;
“Göğsü Dantelli Uzun Korse”,  “Straplez Kaplı Korse”  ve “Göğsü Dantelli Body Korse”  olarak üç ayrı ürün olarak tasarlandı.
Göğsü Dantelli Uzun Body Korse;
Baldırdan başlayıp göğüs altına kadar yükselen yapısı ile bel, basen ve bacakları inceltirken, karın ve mideyi düzleştiriyor. Bacakları ve karnı sıkmadan şekillendiren ve dikişsiz teknoloji sayesinde iz yapamayan bu ürün, göğüs dekoltesindeki dantel işlemeler  ile de şık  bir görünüm sağlıyor. Ayrıca her sütyene uyumlu yapısı ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.
Straplez Kaplı Korse;
Hem korse, hem sütyen hem de çok estetik!  Günlük yaşam ve davetlerde kadınların vazgeçemediği ürünlerin başında geliyor. Straplez Kaplı Korse, alttan çıtçıtlı formu ve straplez şeklinde olmasıyla hem karın hem de mideyi düzleştirirken göğüsleri de küçültüyor. Fonksiyonelliğinin yanı sıra karın ve popo bölgesindeki tül detaylar ile de çok şık bir iç giyim ürünü olarak sunuluyor.
Göğsü Dantelli Body Korse;
TEN Premium Corset serisinin en şık ve çekici ürünü…  Karın ve mideyi düzleştirip bir beden inceltirken, dikişsiz teknoloji sayesinde iz yapmıyor. Göğüs dekoltesindeki dantel işlemeler,  popo ve karın bölgesindeki tül detaylar ile çok çekici ve şık bir tasarım. Ayrıca her sütyene uyumlu yapısı ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.
  
Bu ürünleri www.ten.com.tr sitesinden daha detaylı inceleyebilir ve üye olmadan alışveriş seçeneğiyle tek tıkla kapınıza kadar getirtebilirsiniz.

Ayrıca facebook hesabınızdan da TEN’in sayfasını beğenebilir, ‘Hemen alışveriş yap’ butonuna tıklayıp, alışverişinize başlayabilirsiniz.



Instagram’daki hediyelerden ve sürprizlerden haberdar olmak ve faydalanmak için de @tenlingerie hesabını sıkı takipte kalabilirsiniz. 
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0