1 Temmuz 2015 Çarşamba

ÇOCUKLAR SUDA VE KUMDA IMAGINARIUM’A EMANET!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte çocuklarımızın güneş, kum ve suda geçirdiği zamanın hem kalitesi,hem de güvenilirliği ebeveynler için önem kazanıyor. Tüm ürün felsefesini kalite ve güven üzerine konumlandıran Imaginarium’un, yaz aylarını ebeveynler için huzurlu, çocuklar için de eğlenceli kılmak için birbirinden güzel ürünleri mağazalarda yerini aldı. 
 
Yüzme havuzu oyunları ile ilgili testleri uygulayan ve su yüzeyinde tutma ekipmanlarının CE belgesi almasını sağlayan laboratuvar olan AIJU tarafından onaylı Imaginarium ürünleri ile çocuklar suda artık çok daha güvende. Bu testler sayesinde kollukların, şişme havuzların ve tüm şişirilebilir ürünlerin minimum batmazlığı, yükseklik pozisyonu, köşelerin, kenarların ve uçların ya da delme dayanımının değerlendirilmesi ve çekvalflerin etkinliğinin kontrol edilmesi, dikiş dayanımı, tuzlu suya, tükürüğe, tere ve yapışkan işaretlere karşı dayanıklılığı emniyet altına alınıyor.

Diğer yandan, güneşin altında şişirilebilir oyuncakların ya da plaj oyunlarının tadını çıkarabilmeniz için Imaginarium güneşte kalma derecesine göre renk değiştiren uyarı etiketleri ve 50 Faktör güneş koruması içeren sıra dışı bir banyo serisi sunuyor. Ultraviyole güneş ışınlarına karşı koruma özelliklerini belirlemek amacıyla mayo ve plaj şemsiyeleri titizlikle kalite, kontrol ve güvenlik testlerine tabi tutuluyor. Koruma faktörünün belirlenmesi için bu testlerle UV Standart 801 gibi ışınlar ölçülüyor.

Imaginarium’un sunduğu birbirinden renkli ve kaliteli mayolar, güneş gözlükleri, kum ve su oyunları ile çocuklar bu yazı hem güvende, hem de keyifle geçirecekler.
Share this post

0 yorum

 

Popüler Yazılar

Son Yazılar

Blog Arşivi

Bebekler İçin Oyun Önerileri

Bebek Beslenmesi Hakkında Her Şey

Blogger Anneler

© Bebegim Geliyor
Designed by GeCe
Released under Creative Commons 3.0 CC BY-NC 3.0